Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, sabah saatlerinde evinde başından vurulmuş şekilde ölü bulundu.

İddialara göre 31 yaşındaki Kaymakam Mesut Coşkun'un şoförü kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun'a ulaşamadı.

Şoförün durumu fark etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri haberdar edildi. Polis ekipleri, kaymakamın konutuna girdiklerinde Coşkun'un silahla kafasından vurulmuş halde olduğunu tespit etti.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Coşkun'un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın detaylarını aydınlatmak için soruşturma başlattı.

aw134947-01.jpg

MEHMET COŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğan Mesut Coşkun, eğitim hayatını memleketi Kırıkkale'de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 2016 yılında mezun oldu.

2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 107. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti.

Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan Coşkun, sırasıyla Ağrı-Doğubayazıt ve Trabzon-Beşikdüzü ilçelerinde kaymakam refikliği stajı yaptı.

Ardından Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesiyle tamamlayan Coşkun, sırasıyla Kastamonu-İhsangazi ve Artvin-Kemalpaşa ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar