Yarışmacı 0 TL ile yarışmadan gitti! Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı

Yarışmacı 0 TL ile yarışmadan gitti!  Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında ilginç bir olay yaşandı. İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Sena Aleyna Erdoğan, yarışmaya sıfır TL ile veda etti.

Yarışmacı, 2 bin TL değerindeki ilk soruyu geçtikten sonra karşısına çıkan 5 bin TL değerindeki baraj sorusunda zorlanarak elendi. Sorulan soru, Türkiye'de hangi evcil hayvanların mikroçip takılması zorunlu olduğuyla ilgiliydi. Sena Aleyna Erdoğan'ın verdiği cevap, hem Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

Soruya "A şıkkı Bukalemun ve İguana" yanıtını veren yarışmacının cevabı, mikroçip takılması gereken evcil hayvan olmadığından elendi. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu, bu yanıt üzerine şaşkınlığını gizleyemedi ve "Sena?" diyerek soruyu tekrarladı. Ardından, "Avustralya'ya gittin bir anda" espriyle yarışmacının yanıtını değerlendirdi.

Yarışmacı, heyecanına yenik düştüğünü belirterek, "Mikroçip denildiğinde daha komplike bir şey düşündüm. Bu koltuğun heyecanını tatmak ayrı oluyormuş" ifadelerini kullandı. İmirzalıoğlu ise espriyle karşılık vererek, "Belki güncel haberleri çok takip etmediğimdendir" dedi.

640xauto-003.webp

uu.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar