Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çok sert tepki!

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çok sert tepki!
İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine çok sert bir tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un Yeni Otobüslerinin Tanıtımı Etkinliği'nde bazı sert açıklamalarda bulundu.

“Bile isteye yardım etmediğinin ifadesi” diyen İmamoğlu, “Seçime 1 ay kaldı diye sözüm ona milleti korkutacak. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değil, tıbbın konusu bu ifadeler. Depremzedelerin önünde, sırf kendilerini seçmediler diye yardım götürmediğini itiraf etti. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

ekrm1jpg-dhrhoevrskozoja8lsvtvq.jpg

"PSİKOLOJİK OLARAK ANALİZE MUHTAÇTIR"

"Erdoğan'ın ifadeleri psikolojik olarak analize muhtaçtır" ifadelerinin kullanan İBB Başkanı, "Bu nasıl bir anlayış? Milletin efendi olduğunu bunlar öğrenecek 31 Mart’ta. Millet efendi, siz değilsiniz. Bu tehdidi milletimiz yutmaz. Bu millet bu tehdidin cevabını öyle bir verir ki… Bu tehdidinizin karşılığı milyonlar olacak göreceksiniz" diye konuştu.

32jpg-kpv-zbz3q06r2jd-cj893w.jpg

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da konuşmuştu.

Antakya Spor Salonu'nda yapılan AKP Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yapan Erdoğan, muhalefeti hedef almış, aynı zamanda bir itirafta bulunmuştu.

Erdoğan, yaptığı bir açıklamada, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" sözlerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın yaptığı bu açıklama yerel seçim öncesi seçmenlere 'gözdağı' olarak nitelendirilmişti.

ekrm2jpg-sdd8swpakwf7hebbwf-xq.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar