Kadınların tacizle suçladığı Hasan Ali Toptaş’ın film projesi de iptal oldu

Kadınların tacizle suçladığı Hasan Ali Toptaş’ın film projesi de iptal oldu
Birçok kadını taciz ettiği iddia edilen ve kadınlardan özür dileyen yazar Hasan Ali Toptaş'ın 'Kuşlar Yasına Gider' adlı romanının film haline getirilme projesi iptal edildi. Film yapımcısı Müge Büyüktalaş, "Projenin son günlerde ortaya çıkan haberler doğrultusunda iptaline karar vermiş bulunmaktayız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hasan Ali Toptaş çok sayıda kadına cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu iddiasıyla gündeme geldi. Suçlamaların ardından Toptaş, "İnsan eril failliğin ne olduğunu anlayana kadar karşı tarafta ne büyük yaralar açtığını bilmeden, fark etmeden, düşünmeden hatalar yapabiliyor" diyen Toptaş, Bilmeden, farkında olmadan yaptığım davranışlar nedeniyle kırdığım, üzdüğüm, yaraladığım bütün insanlardan samimiyetle özür diliyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Everest Yayınları'nın artık Hasan Ali Toptaş ile çalışmayacaklarını açıklamasından sonra 'Kuşlar Yasına Gider' adlı romanından sinemaya uyarlanacak olan film de iptal edildi.

Yapımcı Müge Büyüktalaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıldan beri geliştirme sürecine devam etmekte olduğumuz Hasan Ali Toptaş'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Kuşlar Yasına Gider' film projesinin son günlerde ortaya çıkan haberler doğrultusunda iptaline karar vermiş bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla."

muge.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar