Kadın muhabir canlı yayında füze saldırısına yakalandı: Tir tir titredi, gözyaşlarına boğuldu

Kadın muhabir canlı yayında füze saldırısına yakalandı: Tir tir titredi, gözyaşlarına boğuldu
Hamas’ın İsrail’e başlattığı saldırı sonrası yaşanan tüm dünyada gündem olurken İsrail Güçleri Gazze’ye harekat başlattı. Detayları anlatan Al Jazeera muhabiri İsrail’in füze saldırısına canlı yayında yakalandı. İşte korku dolu o anlar…

Hamas üyelerinin İsrail'e düzenledikleri Aksa Tufanı operasyonu sonrası ortalık savaş alanına döndü. Dünya gündeminde bomba etkisi yaratan saldırılar devam ederken, İsrail Güçleri Gazze’ye harekat başlattı.

9-001.jpg

CANLI YAYINDA FÜZE SALDIRISINA YAKALANDI

Al Jazeera muhabiri, İsrail’in füze saldırısına canlı yayında yakalandı. Nüfusun çok yoğun olduğu bölgede canlı yayında olan El Sayed, Gazze'ye düzenlenen 'roket yağmurları' hakkında bilgilendirme yaparken arkasındaki bir konuta füze düştü. Düşen füze sonrası ateş topuna dönen bina yerle bir olurken, El Sayed ise çığlık çığlığa siper almak zorunda kaldı. Dehşeti yaşayan muhabir olay sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

kk.jpg

Yüzlerce sivilin hayatını kaybettiği, binlerce kişinin yaralandığı Hamas saldırılarında çok sayıda kişi de kaçırıldı.

“LÜTFEN SAKLANIN”

Haber sunucusu meslektaşı ise o anlarda "Lütfen saklanın. Eğer bunu güvenli bir şekilde yapabilecek durumdaysanız, bize neler olduğunu açıklayabilirsiniz. Eğer değilseniz lütfen güvenli bir yere gidin." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar