CHP İstanbul İl Kongresi başladı: Değişimciler ve genel merkezcilerden dikkat çeken sloganlar!

CHP İstanbul İl Kongresi başladı: Değişimciler ve genel merkezcilerden dikkat çeken sloganlar!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul İl Kongresi “Yürüyor iktidara Kılıçdaroğlu” şarkısı ile başladı. Salonda hangi tezahüratlar yapıldı? Tribün üstünlüğü hangi adayda? İşte kritik kongreden ilk detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul İl Kongresi başladı. Eski il başkanlarından Cemal Canpolat ve Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik İstanbul İş Başkanlığı için yarışıyor.

CHP İstanbul İl Kongresi, “Yürüyor iktidara Kılıçdaroğlu” şarkısı ile başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise girişte CHP İstanbul kongresinde 'Ey Özgürlük' ve 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm' şarkılarıyla karşılandı.

Kongrenin yapıldığı salona Türk bayrakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP İstanbul İl Başkanlığına aday olan Cemal Canpolat ve Özgür Çelik'in fotoğrafları asıldı.

Canpolat'ın, Kılıçdaroğlu ile çektirdiği fotoğrafının bulunduğu afişlerde "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Örgütte liyakat Cemal Canpolat", "İstanbul'un birleştirici gücü" ile "Umut ve cesaret" ifadeleri yer aldı.

Diğer aday Çelik'in afişlerinde ise "İstanbul için hep birlikte başaracağız" ile "İstanbul için biz varız" yazıldığı görüldü.

asd.jpg

İki adayı savunan kalabalığın kendi adaylarının lehine sloganlar attığı görüldü.

CHP İstanbul İl Kongresinde "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" tezahüratlarından sonra CHP'liler "Mustafa Kemal'in askeriyiz" diye bağırdı.

Küçük bir grubun "Özgür irade Cemal Canpolat" sloganına karşı kalabalık bir grubun, "Gençlik her yerde Özgür Çelik'le" sloganını attığı duyuldu.

Tribün üstünlüğünün ise Özgür Çelik’de olduğu söyleniyor.

222.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar