Madendeki göçükten dram çıktı! Emekli işçi bakın ne için çalışıyormuş

Madendeki göçükten dram çıktı! Emekli işçi bakın ne için çalışıyormuş

Zonguldak’ta maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 42 yaşındaki Şenol Zurnalı’nın işe girme sebebi yürekleri yaktı.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 42 yaşındaki Şenol Zurnalı’nın, emekli olmasına rağmen oğlunu evlendirmek için çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı.

Göçükte yaşamını yitiren iki çocuk babası Zurnalı için Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesi Yazı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Baba evinin önünde helallik alınan Zurnalı'nın çocukları Atakan ve Işılay, tabutun başında gözyaşı döktü.

aw204581-05.jpg

Cenaze törenine Zonguldak Vali Yardımcıları Mehmet Türk ve Turgut Subaşı, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Askerden kısa bir süre önce dönen Atakan Zurnalı’nın, babasının çalıştığı maden ocağında işe başladığı ve birlikte çalıştıkları öğrenildi.

aw204581-03.jpg

Üç yıl önce emekli olan Şenol Zurnalı, oğlunu evlendirebilmek için çalışmaya devam ettiği ortaya çıktı.

Şenol Zurnalı’nın kayınpederi İsmail Özkadam, “Damadım Şenol, çalıştığı ocaktan emekli olduktan sonra tekrar çalışmaya başladı. Askerden gelen oğlunu evlendirmek istiyordu. Kaza sırasında oğlu da madendeydi” dedi.

aw204581-01.jpg

Çaycuma Müftüsü Rıdvan Karataş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar edildi ve helallik alındı. Emekli maden işçisi baba Sıtkı Zurnalı, oğlunun tabutuna sarılarak, “Mezarın nur olsun. Kabristanın şen olsun. Bütün haklarım helal olsun. Evlatların bana emanet” diyerek gözyaşı döktü.

aw204581-09.jpg