Kadıköy’deki son anket sonuçları ortaya çıktı! Komünist Başkan CHP’nin kalesini alabilecek mi?

Kadıköy’deki son anket sonuçları ortaya çıktı! Komünist Başkan CHP’nin kalesini alabilecek mi?
31 Mart yerel seçimlerinde sonucun en merak edilen ilçelerin başında gelen Kadıköy’de ALF Araştırma tarafından yapılan son anket sonuçları açıklandı. Peki TKP Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun Kadıköy’deki oy oranı kaç? İşte detaylar…

31 Mart yerel seçimlerine doğru ilerlerken, İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de yapılan son ankette dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı.

ALF Araştırma tarafından 26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında 1700 kişiyle yapılan ankete göre, CHP’nin kalesi Kadıköy’de CHP adayı Kösedağı yüzde 47,7'lik kesimin desteğini alırken, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ise yüzde 20,1'lik bir destek aldığı görüldü.

Anket sonuçlarına göre, AKP adayı Veli Arslan yüzde 15,9'luk bir destekle üçüncü sırada yer alırken, İYİ Parti adayı Kübra Dursun ise yüzde 4,8'lik bir destek elde etti. Diğer adaylar ve kararsız seçmenler ise yüzde 4,4 ve yüzde 7,1 olarak belirlendi.

ac3884a3-mesut-kosedag-kimdir.jpg
Mesut Kösedağ

CHP'nin İstanbul'daki güçlü kalelerinden biri olarak kabul edilen Kadıköy'de, Mesut Kösedağı'nın öne çıkması, partisinin ilçedeki güçlü desteğini bir kez daha gösterdi.

Öte yandan TKP adayı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun da dikkate değer bir destek aldığı görülüyor.

fatih-mehmet-macoglu-1200x675.jpg
Fatih Mehmet Maçoğlu

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda iddialı konuşan TKP adayı Maçoğlu, "Samimi söylüyorum biz kazanacağız. Yaptığımız çalışmalar da bunu gösteriyor. Sokaklarda, evlerde çok iyi bir oy potansiyeliz var" demişti.

komunist-baskan-kadikoy-u-alabilecek-mi-ilk-16918538-5884-m-1.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar