Plana sadık kal diyen Sinan Oğan'dan 120 milyonluk mülk çıkışı

Plana sadık kal diyen Sinan Oğan'dan 120 milyonluk mülk çıkışı
Cumhurbaşkanı seçimlerinin 2. Turunda Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan, seçimlerin ardından toplamda 120 milyon TL'lik edindiği mülke dair ilk kez konuştu.

Daha önce hakkında çıkan haberde, seçimden sonra Sinan Oğan’ın Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Ballıkpınar Mahallesinde yaklaşık 30 milyon değerinde 6 dönüm arazi daha aldığını ve bulunduğu bölgedeki arsaların planlarını hukuksuz bir şekilde değiştirdiğini iddia etmişti. Haberde ayrıca, Oğan’ın karayollarına ait yolu da yaptırdığı kapıyla kapatıp zimmetine geçirdiği de öne sürülmüştü.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile Doğru Parti lideri Rıfat Serdaroğlu arasında yaşanan sert polemikte adı geçen Sinan Oğan, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Sözlerinde Serdaroğlu’nu hedef alan Oğan, “Siyasi etikten, üsluptan ve nezaketten bihaber Rıfat Serdaroğlu, Zafer Partisi genel başkanına 'Darbecinin oğlu, Ümit Özdağ' şeklinde bir hitapla siyaseten alçalmanın, siyasi çukurluğun girdabında debelendiğini göstermiştir” dedi.

Serdaroğlu’nun Ümit Özdağ’a saldırırken kendisine yönelik iftiralarda bulunduğunu aktaran Oğan, “Hakkımda birilerinin iftiralarına cevap vermediğimden bahisle bu iddiaları kabul ettiğim şeklinde yanlış ve art niyetli bir kanıya varmıştır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda almış olduğumuz karar sebebiyle bize çok sayıda iftiralar atılmış, karalama kampanyaları yürütülmüştür. Bunların bir çoğuna cevap vermedik, çünkü cevap vermeye değer ciddiyette bulmadık" ifadelerine yer verdi.

“HER ŞEY İFTİRADIR”

Hakkındaki iddialara da yanıt veren Oğan, "Madem bir siyasetçi olarak bunu soruyorsunuz cevaplayalım; bizimle ilgili çıkarılan dedikodular külliyen yalandır, iftiradır. Seçimlerde aldığımız karar dolayısıyla İncek semtinde bize ait ola. Ve ikamet ettiğimiz evin kapısına yeşil boyayla ( X ) işareti konulduğu, eşimin aracına saldırı yapıldığı, evimizin kapısı çocuklar evdeyken zorlandığı için evimizi değiştirmek mecburiyetinde kaldık. Aradığımız tek özellik daha güvenli bir siteye geçmek olduğu için mevcut oturduğum evi satıp başka bir eve geçmemiz bazı çevrelerce farklı şekilde yorumlandı, dedikodu üretilmesine sebep oldu. Ayrıca Gölbaşı semtinde yıllar önce aldığımız bahçeyi yeniymiş gibi yansıtmalarını da yalanlamaya değer görmedim. Buradan açıkça ifade ediyorum ki bu açıklamamın dışında kalan her şey iftiradır" ifadelerini kullandı.

“HDP’Yİ KİLİT OLMAKTAN ÇIKARDIK”

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olarak çok önemli bir başarı elde ettiklerini ifade eden Oğan, şunları aktardı: “Rıfat Serdaoğlu’nun karın ağrısı bundandır. Kendisi gibi torun bakması gereken birkaç emekli arkadaşıyla dedikodu üreten bu güruh şunu görmezden geliyor; 1- Biz bu seçimde hedeflediğimiz şekilde HDP’yi kilit olmaktan çıkardık. 2- Türk milliyetçilerini seçimin ana belirleyeni yaptık. 3- Seçimleri ikinci tura bıraktık, biz olmasaydık seçimler ikinci tura kalmaz ilk turda tamamlanırdı. 4- Türk milliyetçilerinin bu seçimin belirleyeni olması 2028 seçimlerinde de ana etkenin Türk milliyetçileri olmasını sağlamıştır. Bizim bu seçimlerden beklentimiz bunlardı ve tamamını gerçekleştirdik."

İKİNCİ TUR KARARININ SEBEBİNİ AÇIKLADI

Seçimlerin ikinci turu yaşananları da açıklayan Sinan Oğan, "Seçimlerin ikinci turuna gelecek olursak önce şunu görmeniz gerekir; Millet İttifakı seçimlerin ilk turunda dört puandan fazla bir farkla geride kalarak ve meclis çoğunluğunu cumhur ittifakına kaptırarak zaten seçimleri en başından kaybettiğini ortaya koymuştu. Ikinci turda bizim tercihimiz ülkemizin istikrarının devamı ve Türk milliyetçilerinin gelecekte tek çatı altında birleşmesinin kapısını aralamıştır. Bu karar biz Türk milliyetçilerinin aldığı karardır. Kendi içimizde yaptığımız istişarelerin sonucudur. Siz gidin çiçek sulayın, torun sevin ve artık Türk milliyetçilerine o dedikodu çarklarınızla daha fazla gölge etmeyin" ifadelerine yer verdi.

sinan.jpg

sinan-1.jpg

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar