Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da mal varlığı açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, mal varlıklarını açıkladı. İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece'de 2 dükkan, Beylikdüzü'nde 2 arsa, Çanakkale'de ev, Balıkesir'de arsa, Trabzon'da ofis ve dükkan, Çanakkale'de tarla, Balıkesir'de arsaları bulunuyor. Eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise Beylikdüzü'nde 1 arsa ve dükkan, Muğla'da mesken, Trabzon'da kargir ev ve arsa ile Trabzon'da tarlası var.

Dilek Kaya İmamoğlu'nun sahip olduğu 'Volkswagen' marka JİP'in 2013 yılında alındığı belirtildi. Ekrem İmamoğlu'nun ise 2008 yılında aldığı ve değeri 8 bin TL olan bir silahı bulunuyor.

BANKA HESAPLARI

Ekrem İmamoğlu'nun banka hesaplarında 8 milyon 166 bin 645 TL ile 562 bin TL, Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise bir banka hesabında 395 bin 737 dolar ile diğerinde 52 gram altını bulunuyor.

Dilek Kaya İmamoğlu'nun ayrıca 8 adet pırlanta seti (toplam değeri 279 bin 584 TL), 35 adet altın bilezik (toplam değeri 204 bin TL), 68 adet cumhuriyet ve tam altın (toplam değeri 92 bin TL) ile 227 bin TL değerinde muhtelif altını olduğu görüldü.

whatsapp-image-2024-03-07-at-10-19-18-001.jpeg

YAVAŞ DA AÇIKLAMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisinin ve eşi Nursen Yavaş'ın mal varlığını açıklamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar