Justin Bieber felç geçirdikten sonra ilk defa konuştu

Justin Bieber felç geçirdikten sonra ilk defa konuştu
Geçirdiği yüz felci sonrası işleri sekteye uğrayan Justin Bieber, kaldığı yerden turnelerine devam ediyor.

Bieber, geçtiğimiz dönemlerde geçirdiği yüz felci nedeniyle sahnelere ara vermişti. Kaldığı yerden devam etmek isteyen Justin Bieber, sahne için İtalya''ya demir attı. Kanadalı ünlü yıldız yakalandığı yüz felcini, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile duyurmuştu. 

Justin Bieber kaç çocuk yapacakları sorusunu yanıtladı: Eşim bilir |  Independent Türkçe

 Karşılaştığı durum için "korkunç fırtına" ifadelerini kullanan  28 yaşındaki Bieber, "Ramsay Hunt Sendromu denilen sendroma yakalandım. Her gün daha iyiye gidiyorum." demişti. Kaldığı yerden devam edecek. Bieber, hastalığı sonrası ay sonunda turuna kaldığı yerden devam edeceğiyle ilgili söylentileri doğruladı. Pop şarkıcısı, turunun Güney Amerika, Asya ve Avustralya duraklarından önce Avrupa''ya gidecek. İtalya''da sahne alacak

Bieber, 31 Temmuz''da İtalya''da Lucca Yaz Festivali''nde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Ramsay Hunt Sendromu nedir Ramsay Hunt sendromu, zona hastalığının kulaklardan birinin yakınındaki yüz sinirini etkilemesiyle ortaya çıkar. Bu sendrom, etkilenen kulağın olduğu tarafta yüz felci ve işitme kaybına neden olabilir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar