Jorge Jesus'tan çok konuşulacak Ali Koç itirafı: Sessizliğini çok sert cümlelerle bozdu

Jorge Jesus'tan çok konuşulacak Ali Koç itirafı: Sessizliğini çok sert cümlelerle bozdu
Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, Ali Koç ile ilgili flaş bir itirafta bulundu.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

Maç, Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın golleri Michy Batshuayi tarafından 1. ve 29. dakikalarda kaydedildi.

Maç bitimi teknik direktör Jorge Jesus takımdna ayrıldığını açıkladı.

Süper Lig’de şampiyonluğun Galatasaray’a kaptırılması ve derbilerde rakipleri ezilmesinden dolayı eleştirilen Jesus, Ali Koç hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Hilmi Türkay'ın aktardığına göre Jesus şunları ösyledi:

“Buraya gelene kadar her şey çok güzeldi, sonra zaman içerisinde bazı sözlerin yerine getirilmediğini gördüm. Taraftarla karşı karşıya kaldığım günler oldu. Islıkladıkları, yuhaladıkları oyuncuları benim getirdiğimi düşünüyorlardı. Böyle bir şey yok. Transferlerin çoğu başkan tarafından gerçekleşti. Devre arasında oyuncu istedim ‘Para yok’ dendi. İkinci gelen teklife hemen cevap vermedim. ‘Samandıra ve transfer sende’ dedi. İnanmadım. Çünkü daha önce vadettiklerini hiç yerine getirmedi. Bu yüzden kalmamın bir anlamı yoktu. Güvensem kalırdım. Ayrıldığım için üzgünüm.”

GEÇMİŞTE NE DEMİŞTİ

16 Nisan tarihinde bir basın toplantısında ise Jesus, “Başkanımız Ali Koç kalırsa ben burada kalırım. Başkanımız olmazsa ben de olmam” demişti.

HERHANGİ BİR RÖPORTAJ VERMEDİM

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Jesus, medyada çıkan Ali Koç ile ilgili söylediği sözlerle ilgili şunları söyledi:

"Bugün hakkımda çıkan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirdiğime dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İstanbul'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir röportaj vermedim."

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA GELDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hilmi Türkay'ın haberinin tamamen hayal ürünü olduğunu belirterek medya etiğine uygun davranmamakla suçladı.

Fenerbahçe'nin paylaşımı şu şekilde:

Bugün tarihli Cumhuriyet Gazetesinde yer alan ve Jorge Jesus’tan Ali Koç’a eleştiri: ‘Güvensem Kalırdım’ başlıklı “haber” yalan ve iftiralarla dolu bir haberdir.

“Habere” ilişkin eski teknik direktörümüz Jorge Jesus kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’dan ayrılırken hiçbir kimseye bu yönde bir beyanı olmadığını” da ifade etmiştir.

Hal böyle iken muhabir Hilmi Türkay tamamen hayal ürünü olan bu kurgusu ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmak zorundadır.

Hiçbir gazetecilik etiğine uymayan, kaynağı belli olmayan yalan ve iftiralarla dolu bu metnin Cumhuriyet gibi köklü bir yayın organına yakışmadığı da açıktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumhuriyet Gazetesinden tekzip beklediğimizi belirtir, haber içeriğinin spor kamuoyunca dikkate alınmamasını rica ederiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar