Erden Timur'dan Galatasaraylıları üzecek Icardi açıklaması

Erden Timur'dan Galatasaraylıları üzecek Icardi açıklaması
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig’in 2022-23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da, şampiyonluğu getiren önemli isimlerden biri de yaptığı transferler dolayısıyla Galatasaray Başkanvekili Erden Timur olarak görülüyor.

Erden Timur, katıldığı bir yayında gelecek sezon için konuştu.

Timur, şunları söyledi:

“Suudi Arabistan'dan Mauro Icardi'ye çok ciddi teklifler var. Arabistan devleti her takıma 1'er milyar fon veriyor. Bu nedenle her oyuncunun maaşı 2-3 kat arttı. Icardi burada oynamak için her şeyi yapıyor ama 30 milyon euro gibi bir maaş varken oyuncuyu da anlamak lazım.

HİÇBİR ŞEKİLDE İLGİLENMEDİK

Talisca henüz gelmedi gündeme. Hiç alakamız olmayan birçok oyuncu yazılıyor basında. Tsimikas, Di Maria, Becao, Dzeko, Lukaku, Wendell, Lucas Hernandez, Dybala ile hiçbir şekilde ilgilenmedik.

FELIX'İN OLMAYACAĞINI YÜZDE 100 BİLDİĞİM İÇİN YOK ÖYLE BİR ŞEY DİYORUM

Paredes sorusuna cevap vermeyeceğim. Sessiz kalsam farklı yerlere çekilecek. Felix'in olmayacağını yüzde 100 bildiğim için yok öyle bir şey diyorum.

BİZE BAŞKA BİR OYUNCU ÖNERDİ

Okan Hoca espri yaptı Tielemans için. Listemizde de yoktu. 300 bin kişi yorum yapmış sosyal medyada. Menajeri aradı. Bize başka bir oyuncu önerdi.

5-6 ANA OYUNCUYU TAKİP EDİYORUZ

Gidenlere bağlı olarak 5-6 transfer yapmayı düşünüyoruz. Gidenler olursa durum buna göre değişir. Her bir pozisyon için 5-6 ana oyuncuyu takip ediyoruz.

TÜM OPSİYONLARI GÖRMEK İSTİYOR

Galatasaray için doğru rakamlar verilirse satılabilir diye bakıyoruz. Kaliteli ve sansasyonel oyuncular transfer etmemiz gerekiyor. Galatasaray'ı geliştirmek için her şeyi düşünmemiz lazım. İyi oyuncunun ilk tercihi Türkiye değil. İlk tercihi Türkiye olsa bile oyuncu tüm opsiyonları görmek istiyor.

ÇABALIYORUZ

Okan Kocuk'un sözleşmesi sona erdi. O yüzden yeni transfer yapacağız. Milot Rashica'nın transferi için çabalıyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar