İzmir’de üzerini çizmişti: Özgür Özel’den Tunç Soyer’e yeni görev

İzmir’de üzerini çizmişti: Özgür Özel’den Tunç Soyer’e yeni görev
CHP lideri Özgür Özel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Merkezi’nde görüştü. CHP’nin İzmir’de büyükşehir ve ilçelerde aday değişikliği yapmayacağı belirtilirken, Özel ile Soyer’in görüşmesini perde arkası ortaya çıktı

Medyascope'nin haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ziyaretin detayları netleşti.

CHP'nin İzmir'deki belediye başkan adayının yeniden belirlenmesi konusundaki spekülasyonlarla birlikte gündeme gelen ziyaret, parti kaynakları tarafından doğrulanmadı.

İzmir adayının değişmesinin söz konusu olmadığı ifade edilirken Tunç Soyer'in genel merkeze gelmesinin arka planı da gün yüzüne çıktı.

ÖZEL'DEN SOYER'E YENİ TEKLİF

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daveti üzerine gerçekleşen görüşmede, Özel'in Soyer ile iş birliğine devam etmek istediği ve deneyimlerinden faydalanmak istediği öğrenildi. Özel, Soyer'e yakın bir biçimde çalışma teklifinde bulunarak, partinin İzmir'deki yolculuğunda birlikte hareket etme isteğini iletti.

Soyer ise Özel'in teklifini değerlendireceğini ve kısa süre içinde bir yanıt vereceğini belirtti.

PM, BAĞIŞLANMA TALEPLERİNİ DE KONUŞULACAK

CHP Parti Meclisi pazartesi saat 18.00’de Özgür Özel başkanlığında CHP Genel Merkezi’nde toplanacak. Belediye başkan adaylarının belirlenmesinin yanı sıra, daha önce yüz kızartıcı suç işleyip partiden atılanların bağışlanma talepleri de yer alacak. Talepler kabul edilirse bağışlanan kişiler CHP’nin kuruluşunun 100’üncü yılında yeniden parti üyesi olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar