İzmir’de motosiklet sürücüsü ölümden döndü: O anlar kameraya yansıdı

İzmir’de motosiklet sürücüsü ölümden döndü: O anlar kameraya yansıdı
İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan trafik kazasında otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletin otomobil ile çarpışması ve ardından yerde acı içinde kıvranan sürücünün görüntüleri yer aldı.

Dün akşam İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen kaza, S.T. yönetimindeki motosiklet ile henüz sürücüsü belirlenemeyen BMW marka aracın çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu ve yaralandı.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan anlar, motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğünü gözler önüne serdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan S.T., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

aw144635-03.jpg

Kaza sonrasında otomobilde bulunan kişiler olay yerinden kaçarken, terk edilmiş haldeki araç yediemin otoparkına çekildi. Hurdaya dönen motosiklet ise polis ekiplerince karakola teslim edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar