İzmir'de dün akşam yanan lüks sitenin bu sabah son durumu

İzmir'de dün akşam yanan lüks sitenin bu sabah son durumu
İzmir'in Narlıdere ilçesinde lük bir sitede çıkan yangının büyüklüğü, gün aydınlanınca ortaya çıktı. Karadan ve havadan müdahalelerle 8 saatte kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor.

UMUT CAN HALAVART/GÜNBOYU

İzmir''in Narlıdere ilçesinde dün saat 22.00''da lüks bir sitede çıkan yangında, ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken gün ağarınca yangının büyüklüğü ortaya çıktı.

4 blok ve 168 daireden oluşan sitenin 3''üncü bloğunda yangın çıktı. Çıkan yangın, tüm binayı sararken ekipler tarafından karadan ve havadan 8 saatlik müdahaleyle yangın sönürüldü.

Yangından kendi imkanlarıyla çıkan vatandaşlar tarafından ihbar üzerine, olay yerine bir çok polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında ekiplere, toplumsal müdahale araçları ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Olay yerinde 70 sağlık görevlisi, 20 adet 112 ambulansı, 2 UMKE timi de hazır bekletildi.

Meydana gelen yangında 6 kişi dumandan etkilenirken, 1 kişi ise ayağından yaralandı.  7 kişi bölgedeki  hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.


SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ekiplerin 8 saat süren söndürme çalışmalarının ardından, soğutma çalışmaları halen devam ediyor. 

Gün aydınlanırken yangının büyüklüğü gözler önüne serildi.  Alevlere teslim olan 3’üncü bloktaki daireler kullanılamaz hale gelirken, büyük çapta hasar oluştu. Yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar