İzmir'de aile faciası! Baykent Ü. eşi ve 2 çocuğunu bıçakladı!

İzmir'de aile faciası! Baykent Ü. eşi ve 2 çocuğunu bıçakladı!
İzmir'in Bergama Baykent Ü. (42) cinnet geçirerek eşi Saime Ü.'yü (40) bıçaklayarak öldürüp, çocukları Hamit Fatih Ü. (9) ve Zehra Ü.'yü (5) yaraladıktan sonra, aynı bıçağı göğsüne sapladı. 

İzmir'in Bergama ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Fesleğen Sokak'taki evde dehşet yaşandı. Baykent Ü., iddiaya göre cinnet getirip, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşi Saime Ü.'yü öldürdü. Ardından 9 ve 5 yaşlarındaki çocukları Hamit Fatih Ü. ve Zehra Ü.'yü yaralayıp, aynı bıçağı göğsüne saplayarak, intihar girişiminde bulundu.

 

cinnet-getiren-boya-ustasi-esini-oldurup-2-cocugunu-yaraladiktan-sonra-intihar-girisiminde-bulundu-9351-dhaphoto3.jpg
Çığlıkları duyan komşular eve geldiğinde anne Saime Ü.'nün cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan iki çocuk ve baba Baykent Ü. hastaneye kaldırıldı. 

Baykent Ü.'nün, psikolojik sorunları bulunduğu, bu nedenle bir süredir ilaç kullandığı ileri sürüldü.Ölen anne Saime Ü'nün cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Bergama Necla - Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar