İYİ Partili Paçacı: Masadan kalkmadık, kaldırıldık!

İYİ Partili Paçacı: Masadan kalkmadık, kaldırıldık!
İyi Parti'nin aday konusundaki çıkışı sonrası 'Masadan kalktı' ithamlarına karşı bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı “Biz masadan kalkmadık belki kaldırıldık diyebiliriz” değerlendirmesi yaptı.

6''lı masanın son toplantısı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener''in yaptığı çağrı, siyasetin gündemine oturdu.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ''''Masadan kalktılar'''' yorumunun gerçeği yansıtmadığını belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

"Yetkili organlarla konuşmadan herhangi bir tahminde bulunmak yanlış olur. Masa eğer sayın Kemal beyin adaylığı konusunda dağılıp dağılmama noktasında ise bu anlayış yanlıştır. Biz masadan kalkmadık belki kaldırıldık diyebiliriz.”

''''İYİ PARTİ’NİN GÖRÜŞÜ BELLİYDİ'''' DEDİ

O bir anlayış birliğiydi. İYİ Parti''nin görüşü zaten belliydi. İYİ Parti bir sürpriz yapmadı. İYİ Parti kazanması muhtemel aday üzerinde ısrarlı oldu. Genel Başkan çok büyük bir feragat göstererek ben aday olmayacağım dedi. Bütün bunlar hassasiyetimizden kaynaklanmaktadır.

Şimdi bu özveriyi gösterdi, niye gösterdi? Bu seçimin mutlaka kazanılması için gösterdi. Biz aynı noktadayız. Ama mesela, altılı masada her siyasi partinin bir kamuoyu araştırmasında yapılacak değerlendirmede en fazla oyu alan adayın arkasında duralım fikri de kişisel değil. Yani kendimize yönelik değil, kazanmaya yönelik. Yani önemli olan kazanmaktır, bütün hassasiyetimiz budur."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar