İYİ Parti'de önemli kararların alınacağı toplantı başladı

İYİ Parti'de önemli kararların alınacağı toplantı başladı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü, "Altılı Masa artık potansiyel adayların tartışıldığı ortak adaydan çıkıp noter masasına dönüştü" sert çıkışına ilişkin gündem birden bire değişirken, dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Gelen yeni bilgilere göre Meral Akşener başkanlığında Başkanlık Divanı, Milletvekilleri ve Başdanışmanlar ile İYİ Parti Genel Merkezi'nde önemli bir toplantı yapılacağı öğrenildi.

Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Meral Akşener, "Geldiğimiz noktada İYİ Parti bir kıskaca alındı, dayatmaya maruz bırakıldı. Buna boyun eğmeyeceğiz. Ben ve arkadaşlarım ucube bir zihniyete karşı ilk günden beri aynı kararla duruyoruz. Nasıl ki 2010 yılında milletin istikbaline kast edenlerin karşısında durduk bugün de dimdik duruyoruz. Yolumuz dün de aynıydı, bugün de aynı. Karşımıza kim çıkarsa çıksın hep aynı. Milletimize söz verdik. O iradeden korkan değil o iradeden güç alan olacağımıza söz verdik. Bu bizim teme ilkemizdir. İYİ Parti’nin var oluş sebebidir. Bugünlere dayatmalara, kirli pazarlıkları reddederek geldik" diyerek Altılı Masa''ya sert sözlerle yüklendi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan kalktığını açıklaması sonrası Ankara’da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. CHP ve İYİ Parti başta olmak üzere muhalefet partilerinde üst üste toplantılar yapılıyor.

Akşener’in son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmesi bekleniyor.

Gelen son bilgilere göre,  Meral Akşener başkanlığında Başkanlık Divanı, Milletvekilleri ve Başdanışmanlar ile İYİ Parti Genel Merkezi''nde birazdan bir toplantı yapılacağı ve önemli kararlar alınacağı öğrenildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar