İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor: O isim istifa ettiğini duyurdu

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor: O isim istifa ettiğini duyurdu
Yerel seçimlere ‘müstakil siyaset’ anlayışı ile katılacağını açıklayan İYİ Parti'den bir istifa daha geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ali Kıdık, partisi İYİ Parti'den istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı açıklamada, partisinin ülke gerçekleriyle bağını kaybettiğini, muhalefetin yerine muhalefet etmeye başladığını belirtti.

Ali Kıdık, istifa kararını kamuoyuna şu ifadelerle duyurdu: "Kamuoyunun Bilgisine: Gerekçelerini sonra açıklamak üzere bugün itibari ile İYİ Parti üyeliğimi sonlandırıyorum. Büyük umutlarla kurduğumuz İYİ Parti maalesef ülkemiz gerçeğinden uzaklaşarak 'Muhalefete muhalefet' eden konumuna gelmiştir. Oysa bu ülkenin her gün derinleşen o kadar çok sorunu varken, toplumun sorunlarına çare araması ve mevcut iktidara alternatif olduğunu göstermesi gerekirken kendi içinde yaşadığı güven sorunu sebebiyle hedefinden tamamen uzaklaşmıştır."

Partisinde yaşanan güven sorununa dikkat çeken Kıdık, istifasının gerekçelerini daha sonra açıklayacağını belirtti. Ayrıca, parti içinde yaşanan iç hesaplaşmaların ve dedikoduların ön planda olmasının ülke gerçeklerinin önüne geçtiğini ve bu durumdan üzgün olduğunu ifade etti. İYİ Parti teşkilatlarına olan saygısını vurgulayarak, onların genel merkezden daha inançlı ve daha emek sahibi olduklarına şahit olduğunu dile getirdi.

kapak-114233.jpg

ALİ KIDIK KİMDİR?

1968 yılında İstanbul’da doğan Ali Kıdık, eğitim hayatına Çanaklı’da başladı ve lise öğrenimini Bakırköy Ticaret Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak gazetecilik alanında kariyerine adım atan Kıdık, 1989 yılında Günaydın Gazetesi'nde gazetecilik mesleğine adım attı.

Havacılık sektörüne olan ilgisi ve merakıyla 1991 yılında bu alanda çalışmaya başladı. TGRT televizyonunda önemli projeler üstlendi ve ardından 1995 yılında kendi yayın yapım şirketini kurdu. Havacılık odaklı programlarla birçok TV kanalında çalıştı ve kendi televizyonu olan "Airport TV"yi hayata geçirdi.

Kariyeri boyunca havacılık sektöründeki faaliyetlerini sürdüren Kıdık, şu anda havacılık haberleri üzerine yoğunlaştığı www.airporthaber.com adlı haber portalının sahibidir. Ayrıca, üç farklı şirketi daha bulunmaktadır.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar