İki partiden yerel seçim öncesi birleşme kararı: Tüm hesaplar değişti

İki partiden yerel seçim öncesi birleşme kararı: Tüm hesaplar değişti
Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı olan Kadir Canpolat, yerel seçimlere girmeye hak kazanan Büyük Türkiye Partisi'nin partilerine katıldığını söyledi.

Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları Genel Başkanı olan Kadir Canpolat, parti genel merkezinde yaptığı basın toplantısında konuştu. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Canpolat, Yüksek Seçim Kurulu’nun 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne katılabilecek 36 partiden biri olarak açıkladığı Büyük Türkiye Partisi’nin Ocak Partisi'ne katıldığını belirtti.

aw112143-01.jpg

"ONLARIN TOZUNU BİLE ALABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE”

Osmanlı Ocakları’nın Ocak Partisi’ni sonuna kadar destekleyeceğini söyleyen Canpolat, “Biz Ocak Partisi olarak medeniyetimize sarılıyoruz. Ecdadın izini Cumhuriyetin değerlerinde yapıyoruz. Günümüz şartlarında hayatın bize sunmuş olduğu imkanlar, teknoloji, sanat, edebiyat, bunların hepsinin üzerinde Osmanlı medeniyetinin üzerine bir tuğla koymak değil niyetimiz. Biz onların tozunu bile alabiliyorsak ne mutlu bize” ifadesini kullandı.

secim-stok-aa-2036328.jpg

Kadir Canpolat, her gün Türk milletini buluşturma, eğitim seviyesini yükseltme, suç oranlarını azaltma yolunda emin adımlarla devam edeceklerini de söyledi. Konuşmasından sonra Kadir Canpolat, tüm Büyük Türkiye Partisi adına Hüseyin Durmaz’a rozetini verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar