İYİ Parti’de TOGO krizi! Gizli yemek değil tartışması: İsmail Küçükkaya Akşener’in en yakınındaki isimle görüşmesini anlattı

İYİ Parti’de TOGO krizi! Gizli yemek değil tartışması: İsmail Küçükkaya Akşener’in en yakınındaki isimle görüşmesini anlattı
Ankara kulislerinden bilgiye göre İYİ Parti lideri Meral Akşener, Sinan Aygün, Cemil Çiçek ve Abdülkadir Aksu ile Togo Kuleleri'nde bir araya geldi. O buluşmaya dair Akşener’in basın danışmanı Murat İde’den açıklama geldi.

Yerel seçimler önce tüm partilerdeki hareketlilik devam ederken Ankara’da ise dikkat çeken bir buluşma meydana geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Sinan Aygün, Cemil Çiçek ve Abdülkadir Aksu ile Togo Kuleleri'nde bir araya geldi. Buluşmada, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da yer aldı.

Eski TBMM Başkanı AKP’li siyasetçi Cemil Çiçek ile eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun Togo Kuleleri'nde bulunduğu sırada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aygün’ü ziyaret etmek istedi.

Akşener, Togo Kuleleri’nde bu iki isimle bir araya gelirken, ziyarete eski MHP’li olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da katıldı.

AYGÜN'E BAŞKANLIK TEKLİF EDİLDİ İDDİASI

İYİ Parti’nin yerel seçimlerde çıkaracağı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının da gündeme geldiği öğrenildi. İddiaya göre, Akşener’in Aygün’e Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifinde bulunduğu ancak Aygün’ün bu teklifi kabul etmediği belirtildi.

İYİ PARTİ İDDİALARI YALANLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Sinan Aygün ile görüşüp adaylık teklif ettiği iddialarına İYİ Parti’den yanıt geldi.

Yalanlanan iddialara ilişkin açıklama şöyle:

"Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in, dün Ankara’da katıldığı bir sohbet toplantısı, bazı yayın organlarında spekülatif bir şekilde gündeme getirilmiştir.
Sayın Genel Başkanımızın rahatsızlığı döneminde, Sayın Çiçek ve Sayın Aksu, telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletmiş, o görüşmede biraraya gelme temennisi de dile getirilmiştir. Sayın Cemil ÇİÇEK, Sayın Abdülkadir AKSU, Sayın Oktay VURAL’ın katılımıyla, Sayın Sinan AYGÜN’ün evsahipliğinde davet üzerine gerçekleşen sohbette, iddia edildiği gibi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylık konusu asla gündeme gelmemiştir. Söz konusu buluşma gizli bir buluşma olmadığı gibi, gizli bir gündemi de yoktur."

AKŞENER’İN BASIN DANIŞMANI MURAT İDE’DEN AÇIKLAMA

Partiden gelen açıklamada buluşmanın gizli olmadığı aktarılırken gazeteci İsmail Küçükkaya Akşener’in basın danışmanı Murat İde ile görüştü.

İde, açıklamasında “haberim yok, bilgim yok” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar