CHP'de koltuğu devreden Canan Kaftancıoğlu'ndan flaş karar

CHP'de koltuğu devreden Canan Kaftancıoğlu'ndan flaş karar
Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, vatandaşlara açtığı tüm davalar hakkında verdiği kararı sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Geçtiğimiz hafta CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Özgür Çelik’e devreden Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından hakkında açılan ve kendisinin açtığı davalara ilişkin açıklamada bulundu.

Hakkında açılan tüm davaların kabul edildiğini ve en uzun 1,5 aya gün verildiğini söyleyen Kaftancıoğlu, kendi açtığı davalarla ilgili, “Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken altı aya gün verilmiş” dedi.

Kaftancıoğlu açtığı tüm davaları geri çekeceğini belirtirken şu ifadelere yer verdi:

"Kabul edilen davalar çoğunlukla iktidarın kutuplaştırma ve hedef göstermelerinin gazına gelerek, sonradan pişman olduklarını söyledikleri paylaşımları yapan vatandaşlar. Yargı siyasileri (iktidardakileri elbette) korumuş vatandaş ne yaparsa yapsın demiş yine. O nedenle vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim." dedi.

Kaftancıoğlu sosyal medyada şu şekilde konuştu:

"Hakkımda açılan ve açtığım davalara şöyle bir göz atayım dedim. Açılan ve açtığım davalarda:
Açılan tümü davalar hemen kabul edilmiş ve en uzun 1,5 aya gün verilmiş. Açtığım davaların ise çoğuna yakını reddedilmiş, kalanlara ise en erken 6 aya gün verilmiş.

Kabul edilen davalar çoğunlukla iktidarın kutuplaştırma ve hedef göstermelerinin gazına gelerek, sonradan pişman olduklarını söyledikleri paylaşımları yapan vatandaşlar. Yargı siyasileri (iktidardakileri elbette) korumuş vatandaş ne yaparsa yapsın demiş yine.

O nedenle vatandaşlara açtığım tüm davaları çekeceğim. Diğer davalar ise bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek ve eninde sonunda kazanacağız, çünkü haklıyız…"

canan-kaftancioglu.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar