İYİ Parti'de sürpriz ayrılık! Meral Akşener'in 6 yıldır en yakınındaki isimdi

İYİ Parti'de sürpriz ayrılık! Meral Akşener'in 6 yıldır en yakınındaki isimdi
İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana Meral Akşener'in en yakınındaki ismin görevine son verilirken 6 sekreterin de işten ayrıldığı öğrenildi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, İYİ Parti'nin İstanbul, Ankara ve Elazığ il başkanları ile yönetim kurullarının istifalarının ardından, partinin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Meral Akşener'in basın müşaviri olarak görev yapan Murat İde'nin bu akşam itibarıyla görevine son verildiği öğrenildi. Aynı gün içinde, 6 sekreter de görevden ayrıldı.

Daha önce bazı televizyon kanallarında genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Murat İde, İYİ Parti'nin 5 Ekim 2017'deki kuruluşundan bu yana Genel Başkan Akşener'in basın müşaviri olarak görev yapmaktaydı. Parti içinde çalışmaları takdir edilen Murat İde'nin görevine son verilmesi parti yöneticileri ve çalışanlar arasında şaşkınlık yarattı.

qq.webp

Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Murat İde, partideki görevinden ayrıldığını doğruladı. Ayrılma nedeni hakkında bilgi sahibi olmadığını ifade eden İde, "Hayırlı olsun" dedi.

KÜRŞAD ZORLU'DAN PAYLAŞIM

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, konuya ilişkin olarak X hesabından konuya ilişkin olarak bir paylaşımda bulundu.

Zorlu'nun paylaşımı şöyle:

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Basın Danışmanlığı görevini yürüten Sayın Murat İde’ye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki meslek yaşamında başarılar dileriz.

kursad.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar