İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu İsrail'e sert tepki

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu İsrail'e sert tepki
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kutsallarımıza yapılan bu menfur saldırılar asla kabul edilemez! İsrail hükümetini, bölgedeki gerginliği ve kaosu daha da artırabilecek bu saldırgan tutuma derhal son vermeye çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.

ANKA- İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kutsallarımıza yapılan bu menfur saldırılar asla kabul edilemez! İsrail hükümetini, bölgedeki gerginliği ve kaosu daha da artırabilecek bu saldırgan tutuma derhal son vermeye çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.

İsrail kolluk kuvvetlerinin Mescid-i Aksa’da bulunan Kıble Mescidi’nde ibadet eden Filistinlilere yönelik dün geceki saldırısına tepki gösterdi. Zorlu, Twitter hesabında şu mesajı paylaştı:

“Mübarek Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kutsallarımıza yapılan bu menfur saldırılar asla kabul edilemez! İsrail hükümetini, bölgedeki gerginliği ve kaosu daha da artırabilecek bu saldırgan tutuma derhal son vermeye çağırıyoruz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar