Hatayspor Süper Lig'de puan arayışını sürdürüyor!

Hatayspor Süper Lig'de puan arayışını sürdürüyor!
Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında heyecan dolu bir mücadeleye çıkıyor. Yarın akşam deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek olan Hatayspor, Kalyon Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta üç puan arayacak.

Hatayspor, ligde oynadığı 34 maçta 33 puan toplayarak 18. sırada yer alıyor. Teknik direktörlük koltuğuna geçen Özhan Pulat yönetimindeki ekip, alt sıralardan kurtulmak adına Gaziantep FK karşısında galibiyet hedefliyor. İlk devrede Mersin'de oynanan maçta beraberlikle ayrılan iki takımın rövanşı, Hatayspor'un üst sıralara tırmanma isteğiyle önem kazanıyor.

Hatayspor'un işi kolay olmayacak. Rakip Gaziantep FK, ligde 34 maçta 39 gol atarken kalesinde 54 gol gördü. 34 puanla 17. sırada bulunan Gaziantep ekibi, kırmızı-siyahlıları mağlup ederek küme düşme hattından uzaklaşma planları yapıyor. Hakem Halil Umut Meler'in yöneteceği mücadele öncesinde, her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

TAKIMDA İKİ EKSİK

Gaziantep FK cephesinde ise eksikler dikkat çekiyor. Takımın önemli isimlerinden Maxim sarı kart cezasıyla, Jevtovic ise sakatlık sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Dragus, Nita, Bikel, Ertuğrul Ersoy, Ogün Özçiçek ve Arda Kızıldağ gibi oyuncular, bu maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

Hatayspor'un son dönemdeki performansı da tartışılmaz. Taraftarının önünde Beşiktaş'ı 2-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken ekip, son haftalarda aldığı 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetle istikrarsız bir performans sergiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar