Survivor’da sular durulmuyor! Yunus Emre’nin 'Düşmanlar dost olmuş’ sözleri dikkat çekti

Survivor’da sular durulmuyor! Yunus Emre’nin 'Düşmanlar dost olmuş’ sözleri dikkat çekti
Survivor All Star'ın heyecan dolu yeni bölüm fragmanı, izleyicilerin merakını artırdı. Yunus Emre, Nagihan ve Aleyna arasındaki gerilim hala devam ediyor.

Yunus Emre'nin, Aleyna için "İnsanları o kadar basamak olarak kullanmaya alışmış ki, basar geçer" sözleri gerginliği daha da artırdı.

Öte yandan, Batuhan'ın düello performansıyla ilgili yaptığı yorumları dikkat çekti. Yasin Obuz ile karşılaştığı ilk turda yaşadığı deneyimlerini paylaşan Batuhan, zorlu mücadeleden galip ayrıldığını şu şekilde belirtti.

yunus-emre-nagihan-ve-aleyna-arasi-fc4t.jpg

DÜELLOYA RAHAT BİR ŞEKİLDE ÇIKMADIM

"Güzel bir düelloyu atlattım. Yasin eşimdi, bu sefer ilk turda çıktım. Yasin'in bacağında bir sakatlığı vardı ama gerçekten çok iyi bir yarışmacıydı. Bacağı biraz sakat da olsa son anda elinden geleni yapıp, mücadele edeceğini biliyordum. O yüzden hiçbir şekilde rahat çıkmadım. Allah'a şükürler olsun ki atış seçen taraf bendim. Güzelce galibiyetimi aldım" şeklinde konuştu.

yunus-emre-nagihan-ve-aleyna-arasi-jyya.jpg

Yeni bölüm fragmanında, Yunus Emre'nin Aleyna hakkında sarf ettiği sözlerin yanı sıra, Nagihan'ın ifadeleri de olay olmuştu. Nagihan, oyun alanındaki huzursuzluğun kaynağı olarak gördüğü bir ismin artık ayrıldığını belirtirken, bu sözler Yunus Emre'yi daha da sinirlendirdi.

yunus-emre-nagihan-ve-aleyna-arasi-hg0r.jpg

'BÜTÜN DÜŞMANLAR DOST OLMUŞ'

Yunus Emre, Nagihan ve Aleyna'nın yakınlaşmasına dikkat çekerek, "Bütün düşmanlar bir baktım dost olmuş" ifadelerini kullandı. Emre, Nagihan ve Aleyna arasındaki yakınlaşmanın ve gerilimin artışının yeni bölümde nasıl bir boyut alacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar