Niğde’de 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Niğde’de 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nisan ayında meydana gelen hırsızlık olayları için operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık şüphesi bulunan 11 zanlı yakalandı.

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, Niğde merkezinde gerçekleşen 5 ayrı açıktan hırsızlık, 2 evden hırsızlık, motosiklet hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık olaylarının failleri tespit edilerek toplamda 11 hırsızlık şüphelisi yakalandı.

aw196524-02.jpg

Hırsızlık malzemeleri ise sahiplerine teslim edilirken, çalıntı kaydı bulunan 2 otomobil ve bir bisiklet, ilgili birimlere ulaştırılarak sahiplerine teslim edildi. Ayrıca, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suçundan aranma kaydı bulunan 1 kişi de ekipler tarafından gözaltına alındı.

aw196524-03.jpg

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar