İYİ Parti ile ittifak kuramayan Özgür Özel'den yeni hamle: İyi insanlar diyerek çağrıda bulundu

İYİ Parti ile ittifak kuramayan Özgür Özel'den yeni hamle: İyi insanlar diyerek çağrıda bulundu
Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti seçmenine seslendi. Özel, “İYİ Parti’nin seçmeni cumhuriyetçi ve Atatürk milliyetçisi. Bir belediyeyi CHP’ye kaybettirip AKP veya MHP’ye hediye etmek istemez” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin olarak Sözcü'den Başak Kaya’ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendi partisinin adayının seçimi kazanamayacağını düşünen bütün muhalefet seçmenini AKP’nin karşısında kazanma ihtimali kuvvetli adayda birleşmeye davet eden Özel, “Bu seçimde mutlaka psikolojik üstünlüğün muhalefete geçmesi, büyükşehirlerin korunması ve muhalefetin de belediye sayısını arttırması gerekiyor. Bu konuda seçmenin öngörüsüne inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerden sonra Türkiye’de gündem belirleyen bir siyaset olacağını ifade eden Özel. “Seçmen karar verirse önünde hiçbir engel duramaz” dedi.

İYİ PARTİ SEÇMENİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

İYİ Parti’ye götürdükleri iş birliği teklifinden ret cevabı alması sonrası takınacağı tavır merak edilen Özel, İYİ Parti seçmenine seslendi.

“İYİ Parti’nin seçmeni cumhuriyetçi ve Atatürk milliyetçisi” diyen Özel, seçmenlerin bir belediyenin CHP ellerinden gidip AKP veya MHP’ye geçmesine izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

Tavanda yapılamayan ittifakın mahallede, beldede, ilçede ve sandıkta Atatürkçüler tarafından devam edeceğini vurgulayan Özel, “İyi insanlar iyi karar verecek. Görev artık seçmende. Türkiye ittifakını kurmalıyız. Seçmende genel seçim sonrası kırgınlık, küskünlük hali vardı. Sandığa gitmeyeceğiz diyorlardı. Kurultay sonrası ciddi şekilde bir moral, umut yükselmesi var” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar