Meral Akşener'e 'Diyarbakır anneleri' ricası...

Meral Akşener'e 'Diyarbakır anneleri' ricası...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için geldiği Samsun’un Terme ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Akşener’in esnaf ziyareti sırasında bir yurttaş derdini şu sözlere anlattı:

“8 nüfusluyum, 10 liralık peynir alıyorum, 10 liralık. 200 gram 300 gram zeytin alıyorum. Nereye kadar bu? 8 nüfus, 10 liralık peynir alıyorum. Biri yerse, biri bakıyor. Ne yapabilirim, bir baba olarak ben ne yapabilirim? İş yok, işsizim. İki tane oğlum var, 18 yaşında; iş yok. Sosyal Yardımlaşma’ya dilekçe vereceğim; dört aydan dört aya bana 300 lira dilekçe verecek.”

Bir emekli polis, “3600’ü verdik dediler vermediler. Sayın Kılıçdaroğlu ne dedi KYK için ‘Ödemeyin gelince yapacağız’ hemen ne yaptılar sadece ana parayı aldılar” dedi.

“ESNAF AKŞENER’DEN DİYARBAKIR ANNELERİ İÇİN ARACI OLMASINI İSTEDİ”

Bir esnaf Akşener’den Diyarbakır Anneleri’nin çocuklarının geri dönmesi için aracı olmasını talep etti. Akşener, “2019’da seslendim, Antalya’dan; Sayın Cumhurbaşkanı’na beni gönder dedim Suriye’ye Esad’la görüşmeye, ama resmi olarak yani sen gönder, şu göç meselesini çözelim ama. Şöyle oldu ölmüş anama gidildi.

Şimdi ben bunu desem var ya PKK’lı olur çıkarız. Türkiye’de sizlerin bunları istemeniz gerekiyor. Burada kim kimdir, bilmiyorum. Bilerek bilmiyorum. Muhteşem bir öneri bu. Sadece Diyarbakır Anneleri açısından da değil. Başka çocuklarımız da var ellerinde.

Orada konsensüs olması gerekiyor. Devlet aklının devreye girip, ‘kardeşim sen eski İçişleri Bakanı’sın, Türk milliyetçisisin, senden kimse şüphe etmez, gir devreye çöz” dense hayhay. Ama…” yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar