Akşener küpesini çıkarıp gence verdi

Akşener küpesini çıkarıp gence verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ayaküstü sohbet ettiği sırada hayat pahalılığından yakınan bir gence kulağındaki küpeleri hediye etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Samsun’un Atakum ilçesinde dinlediği genç, “Peynir alırken zorlanmak insana o kadar dokunuyor ki... Ben bu sene kayısı yemedim. O kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor” dedi.

Ekonomiyi eleştiren 15 yaşındaki çocuk Akşener''e şunları söyledi: 

"Mevzu bir şey alabilmek değil bugün elbette bir peynir yiyebiliyorum ama bugün peynir alırken zorlanmaktan, insana o kadar dokunuyor ki. Mesela bir meyve çıktı, ben bu sene kayısı yemedim. Bunu kendimi acındırmak için söylemiyorum, burada değiliz. Bunu yiyememek o kadar koyuyor ki insana, 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız ediyor. Umarım başa geldiğiniz zaman bunlar gibi olmazsınız. Düzgün bir ekonomi politikası ile insanların alım gücünü artırırsınız da… Artık rahat bir hayata ereriz. Durumlarımız inanın iyi değil. Ben yurt dışında okumak istiyorum ama okuduktan sonra ülkeye dönüm ülkeye bir şeyler katmak istiyorum. Bizim bu ülkeyi geliştirmemiz ve yüceltmemiz gerekiyor."

AKŞENER KÜPESİNİ HEDİYE ETTİ

Akşener, sohbet ettiği bir gencin kendisine armağan vermesi üzerine kulağındaki küpeyi çıkararak gence hediye etti.

Akşener, “Kulağımda bir çift küpe var. Çok pahalı bir şey değil. Al gülüm ver gülüm yapıyoruz, birbirimizi anacağız. Bunu sevdiğin ilk kıza ver olur mu?” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar