İtalyan devi Arda Güler'e talip oldu: Bomba transfer iddiası

İtalyan devi Arda Güler'e talip oldu: Bomba transfer iddiası
Fenerbahçe, sezon başında döneminde Real Madrid'e giden Arda Güler'den 20+10 milyon Euro bonservis bedeli kazanmıştı. Forma şansı bulmakta çok zorlanan milli oyuncu için o dünya yıldızı futbolcu bomba bir transfer ateşi yaktı.

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e giden Arda Güler, dünya basınında büyük bir yankı uyandırmıştı. Toplamda 20+10 milyon Euro bonservis ödenen yıldız futbolcu art arda yaşadığı sakatlıklar yüzünden uzun bir süre kadroya alınmamıştı.

3739318-001.jpg

Sakatlığı biten 18 yaşındaki oyuncu, yedek kulübesinde yer alsa da teknik direktör Carlo Ancelotti fazla bir forma şansı vermedi.

O TAKIMA KİRALIK GİDECEK

İsmi yeni gelecek sezon için kiralık olarak Bayer Leverkusen ve Tottenham ile geçen Arda Güler için bir iddia gündeme bomba düştü.

746983image1-001.jpg

Sezon başında döneminde Arda'yı kadrosuna katmak için Real Madrid ile mücadele eden ancak başarılı olamayan Milan'ın tekrardan çalışmalara başladığı iddia edildi. İtalyan devinin 18 yaşındaki milli yıldızı kiralık olarak takıma katmak istediği iddia edilen bilgiler içerisinde.

thumb-1920-1276686-001.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ ATEŞİ YAKTI

Milan'ın 24 yaşında olan Portekizli oyuncusu Rafael Leao, sosyal medya üzerinden beğendiği bir paylaşımla ortalığı resmen ayağa kaldırdı.

"Arda Güler'in Milan'a kiralanmasını kim istemez?" yazısı ile üzerine Milan forması giydirilmiş Arda Güler fotoğrafını beğenen Leao, sosyal medyada çok büyük dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar