Ali Koç’tan İsmail Kartal’a tam destek: Fenerbahçe yaralarını sarmaya çalışıyor

Ali Koç’tan İsmail Kartal’a tam destek: Fenerbahçe yaralarını sarmaya çalışıyor
Fenerbahçe son haftalarda yaşanan kötü gidişatının yaralarını 3 koldan sarmaya çalışıyor. Başkan Ali Koç, tartışmaların odağı olan teknik direktör İsmail Kartal, “Sana güveniyoruz, birlikte şampiyon olacağız” diyerek güven verdi.

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre, Fenerbahçe'de liderliğin kaybıyla birlikte üzüntü hakimken, takım yönetimi, teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek kenetlenme ve toparlanma çabalarına hız verdi.

Başkan Ali Koç, eleştirilen teknik direktör İsmail Kartal'a tam destek vererek birlik mesajı verdi. Koç, Kartal'a güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Sana güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu sene şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız. Yeniden bir galibiyet serisi yakalayacağımıza inancımız tam" dedi.

Başkan ayrıca futbolcularla da birebir görüşerek, "13 maçı kazanıp şampiyon olacak güçteyiz. Bu kaliteye sahipsiniz" mesajını iletti.

KARTAL, TAKIM ANALİZİNİ YAPTI

Teknik direktör İsmail Kartal, takımıyla bir araya gelerek son maçlarda yapılan hataları analiz etti ve futbolculara uyarılarda bulundu.

Kartal, takımına, "Biz vazgeçmeyeceğiz ve savaşarak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız" diyerek motive edici bir mesaj iletti. Kaptanlar Dzeko, Tadic, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci ise takım arkadaşlarıyla toplantılar yaparak birlik mesajı verdi ve zorlu haftalar öncesi takımı kenetlemeyi hedefledi.

RİZE MAÇI KRİTİK ÖNEM TAŞIYOR

Kartal'ın belirlediği hatalar arasında geriye düşüldüğünde panik yapmak, pas hataları, ağır kalma ve savunma ile orta saha arasındaki kopukluk gibi unsurlar yer alıyor.

Fenerbahçe'de Rizespor maçı dönüm noktası olarak görülüyor. Teknik ekip ve futbolcular, zorlu deplasmanda sergileyecekleri güzel oyun ve alacakları galibiyetle birlikte Galatasaray'a güçlü bir mesaj göndereceklerine inanıyorlar. Rize galibiyetiyle birlikte yeni bir galibiyet serisinin başlatılması hedefleniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar