Mancini'ye annesinden Balotelli eleştirisi!

Mancini'ye annesinden Balotelli eleştirisi!
Son Avrupa Şampiyonu İtalya, play-off'unda Kuzey Makedonya'ya sahasında 90+3'te mağlup olunca Dünya Kupası'na katılma şansını kaçırdı. İtalya'da eleştirilerin hedefindeki isim olan teknik direktör Roberto Mancini'ye annesinden de Mario Balotellli eleştirisi geldi.

2022 Dünya Kupası Play-off turunun en çok konuşulan maçı Son Avrupa Şampiyonu apoletli İtalya''nın sürpriz bir şekilde Kuzey Makedonya''ya yenilmesi oldu. Deplasmanda İtalya''yı Trajkovski''nin tek golüyle deviren Kuzey Makedonya, play-off finaline kalırken, 2018''den sonra Katar''a da gidemeyen Gök Mavililer üst üste 2 Dünya Kupası kaçırarak eleştirilerin hedefinde oldu. 

Çizme medyası teknik direktör Roberto Mancini''yi hedef tahtasına koyarken, tecrübeli teknik adama bir yorum da annesinden geldi.

Corriere dello Sport''ta yer alan habere göre Mancini''nin annesi Marianna Puolo, "Hücumda iyi değildik. Oğluma tavsiye vermek istemem ama ben olsam Mario Balotelli''yi milli takıma çağırırdım. Çünkü çok iyi fiziksel güce sahip ve kale önünde kimse onu durduruamıyor" dedi.

Mancini, bir önceki milli arada Balotelli''yi çağırsa da Kuzey Makedonya maçı için aday listeye Adana Demirsporlu forveti eklememişti. İtalya''da bu maçta santrfor bölgesinde Ciro Immobile başlamıştı. 31 yaşındaki Mario Balotelli bu sezon Adana Demirspor forması ile 27 resmi maçta 12 gol atıp 6 da asist yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar