İsveçli futbolcu Olsson solunum cihazına bağlandı

İsveçli futbolcu Olsson solunum cihazına bağlandı
Danimarka'nın önde gelen futbol takımlarından Midtjylland'un orta saha oyuncusu Kristoffer Olsson, evinde yaşadığı ani bir sağlık sorunu nedeniyle solunum cihazına bağlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 28 yaşındaki İsveçli futbolcunun 20 Şubat Salı günü bilincini kaybettiği ve acil müdahale gerektiren bir durumla karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Açıklamada, "Son dönemde Kristoffer Olsson'un yokluğunun nedeni konusunda artan spekülasyonlar ve varsayımlar karşısında, bu açıklamayı kamuoyuna duyurma zorunluluğunu hissettik. Kristoffer, evinde fenalaşarak bilincini kaybetti ve solunum cihazına bağlı olarak hastaneye kaldırıldı" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, bir dönem Arsenal forması da giyen Olsson'un beyinle ilgili akut bir hastalıktan etkilendiği belirtildi. Kulüp yetkilileri, Olsson'un durumunun ciddiyetinin farkında olduklarını ve futbolcunun tedavi sürecinin titizlikle takip edildiğini vurguladılar.

Açıklamada ayrıca, "Midtjylland'daki herkes elbette Kristoffer'in ani hastalığından derinden etkilenmiştir ve düşüncelerimiz ve tam desteğimiz Kristoffer ve ailesinedir" ifadelerine yer verilerek Olsson'a geçmiş olsun dilekleri iletilirken, taraftarlardan da futbolcuya destek olmaları istendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar