İstanbul'da yeni taksi uygulaması: İndirim bu tarihte sona erecek

İstanbul'da yeni taksi uygulaması: İndirim bu tarihte sona erecek
Taksi bulmakta zorlanan İstanbullular için yeni hayata geçirilen 'TAKSİ-M' uygulamasında birçok özellik hizmete sunulacak. İndirimli kampanya ile başlayan ‘TAKSİ-M’ uygulamasında yolcular taksimetre ücretini yolculuk bitmeden görebilecek. İşte yeni uygulamanın faydaları…

Yeni taksi çağırma uygulaması ''TAKSİ-M'' İstanbul’da hayata geçti. Yeni uygulama TAKSİ-M yolculara gidecekleri yeri tarif etmeden, taksimetre ücretini önceden görerek yolculuk etme imkanı sağlıyor.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, uygulamanın detaylarını anlattı. Uygulamanın yolcuların daha güvenli yolculuk yapmalarına olanak tanıyan özelliğinden söz eden Aksu, uygulamanın indirim kampanyasıyla başladığını belirtti. Aksu kampanyanın detaylarını açıklayıp biteceği tarihi de duyurdu.

Yeni hayata geçen uygulamada ödeme seçeneğine göre indirim kampanyası uygulanacak. Android ve iOS destekli cihazlarda kullanabilecek uygulamada benzer uygulamalarda olmayan özelliği İTEO Başkanı Eyüp Aksu açıkladı.

“ÖDÜLLENDİRME VE CEZALANDIRMA İŞLEMİ DE VAR”

Aksu şöyle konuştu:

"İstanbul''da seyahat edenlerin taksi deneyimini kolay, güvenli ve keyifli hale getiriyor. Yolcular, TAKSİ-M uygulamasını kullanarak, taksi çağırmak ve kredi kartlarıyla ödeme yapmak için güvenli ve kullanımı kolay bir platforma sahip oluyorlar. Ayrıca gidecekleri yeri uygulamaya girerek taksimetre ücretini önceden görebiliyorlar. Bu sayede yolculuklarına başlamadan önce maliyeti önceden bilerek, daha planlı bir şekilde hareket edebiliyorlar.

"Bu kampanya 1 Mayıs''a kadar geçerli olacak ve yolcuların taksilerinde daha uygun fiyatlarla seyahat etmelerine olanak tanıyacak." diyen Aksu, şunları kaydetti: Android ve iOS destekli cihazlar için hazırlanan TAKSİ-M uygulama marketlerden indirilebiliyor. TAKSİ-M diğer uygulamalardan çok farklı bir teknoloji. Ödüllendirme ve cezalandırma işlemi de uygulamamızda var. Ayrıca diğer uygulamalarda kampanya yok. Bizim uygulamamızda kampanyalar yapıyoruz. Maksat taksi uygulaması ile taksi bulma sorununu çözmek. (DHA) 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar