Canan Kaftancıoğlu’ndan sahte seçmen açıklaması!

Canan Kaftancıoğlu’ndan sahte seçmen açıklaması!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerinde sahte seçmenlerle ilgili bir açıklama yaptı.

GÜNBOYU/ ŞAHİN YILDIZ

14 Mayıs seçimlerinde sahte seçmenlerle ilgili bir açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu “Kaygıyı tetikleyen kimden nereden geldiği belli olmayan mesajlara takılmayın" dedi.

Kaftancıoğlu, sosyal medyada veya WhatsApp gruplarında kaynağı belirsiz olan ses kayıtlarına itibar edilmemesi yönünde çağrıda bulundu.

Kaftancıoğlu, bununla birlikte somut şüpheli durumlar ile ilgili CHP örgütlerinin gerekli itirazları kaydettiğini dile getirdi.

Kaftancıoğlu Twitter paylaşımında şöyle dedi:

Sevgili İstanbullular; WhatsApp gruplarında ‘benim apartmanımda’ ya da ‘bir yakınımın’ diye başlayarak bolca sahte seçmen olduğunu iddia eden ses kayıtlarına lütfen itibar etmeyin, özellikle takibini yaptırdım ve ne hikmetse o yakına komşuya ulaşılamıyor bir türlü. Kaygıyı tetikleyen kimden nereden geldiği belli olmayan mesajlara takılmayın hiç. Karşılaştığınız somut şüpheli durumlarla ilgili hem sizler hem de örgütlerimiz gerekli itirazları yaptılar. Sonuçlarını bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar