İstanbul Fatih'te büyücü komşu paniği!

İstanbul Fatih'te büyücü komşu paniği!
İstanbul Fatih’te bir aile 1.5 yıldır kabusu yaşıyor. Bir kişi, ailenin yaşadığı eve kadar gelip camlarına sıvı döküp evin etrafına da üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

İstanbul’u Fatih ilçesinde yaşayan bir ailenin başına çok ilginç bir olay geldi. Aile, evlerinin camlarına sıvı döken, üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakan üst sokaktaki bir komşularının onları rahatsız ettiğini söyledi. 1,5 yıldır bu olaya maruz kalan aile olayı araştırınca “Size büyü yapılmış” cevabını aldı. Sabaha karşı gün ağardığında ortaya çıkan bu komşu, elinde pet şişeye benzeyen bir şey ile apartmanın kapısına ve duvarlarına sıvı döküyor. Yaşanan olay sonrası apartmanın etrafına bakıp bir kağıt bulan aile, kağıdın üstündeki işaretleri görünce daha da endişeye kapıldı. Güvenlik kamerasına bakılınca o kişinin kimliği de ortaya çıktı. Aileye kabusu yaşatan o komşudan kimsenin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kanal D’ye yaşadıklarını anlatan tanık ise, şunları söyledi: "Sabah ezanından sonra geliyor. Apartmanın girişine döküyor. Kağıda yazı yazıp cama bırakıyor. Büyü dediler. Ne için yaptığını biz de bilmiyoruz. Yaklaşık 1,5 senedir bizle uğraşıyor. Yaşlı teyze var yukarıda onlara gösterdik. Büyü olduğu söylendi. Kendisinin kapısına da gittik, sorduk, cevap vermedi"

komsu-3.jpg

komsu-2.jpg

buyu-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar