İsmail Kartal Nordsjaelland mağlubiyeti sonrası taraftarlardan özür diledi

İsmail Kartal Nordsjaelland mağlubiyeti sonrası taraftarlardan özür diledi
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Nordsjaelland'a deplasmanda 6-1 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, taraftarlardan özür diledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin deplasmanda Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olması üzerine teknik direktör İsmail Kartal, taraftarlardan özür dileyerek açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin ardından yapılan açıklamada Kartal, "Fenerbahçe camiasına ve takımına yakışmayan bir mağlubiyet aldık. Çok üzgünüz, bütün taraftarlardan özür diliyoruz. Ancak taraftarlarımız şunu unutmasın, evimizdeki Spartak Trnava maçında Fenerbahçe kendisine yakışanı yapacak ve gruptan çıkacak. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Mağlup olduk. Bize yakışmadı, bütün taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Kartal, açıklamasının ardından soru almayacağını belirterek toplantıdan ayrıldı. Fenerbahçe'nin alınan bu ağır mağlubiyet sonrasında teknik direktörden gelen özür açıklaması, taraftarlar arasında ve futbol camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Fenerbahçe'nin gelecekteki performansı ve alınacak önlemler merakla beklenirken, teknik direktör İsmail Kartal'ın bu açıklaması camiada farklı tartışmaları da beraberinde getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar