İslam Memiş'ten altın uyarısı: Bugünkü rakamlar hayal olacak

İslam Memiş'ten altın uyarısı: Bugünkü rakamlar hayal olacak
Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarında henüz enflasyon fiyatlamasının görülmediğini belirterek önemli uyarılarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ UYARI! HAYAL OLACAK...

İslam Memiş, enflasyon odaklı gelişmeleri ve piyasalara etkilerini değerlendirdi. TGRT Haber''de değerlendirmeler yapan Memiş, "Zam haberleriyle güne uyanıyoruz ama sürpriz değil çünkü her geçen gün enflasyon rakamları yükseliyor. Yeni kur atağı gördük 16.40''ın üzerinde. Zam üstüne zam haberleri geliyor. Petroldeki yükseliş pompa fiyatlarına yansıyor. Sanayi tarafında daralmalar, maliyet artışlarıyla sıkıntılar söz konusu" dedi.

"KUR ATAKLARI İLE ZAM HABERLERİNİ SIK ALMAYA BAŞLADIK"

"İnsanların bu kadar yüksek zam karşısında, maliyetler karşısında metropol şehirlerde geçinme oranı zayıflıyor" diyen Memiş, "Ben bir yıl içinde İstanbul''dan göç trafiği beklediğimi söyleyebilirim. Yeni kararların, desteklerin de işe yaramadığını görüyoruz çünkü enerjide dışa bağlıyız. Kur atakları ile de zam haberlerini daha sık almaya başladı" ifadelerini kullandı.

"BUGÜNKÜ RAKAMLAR HAYAL OLACAK"

Memiş, "Enflasyon fiyatlaması yapan altın ve gümüş fiyatı görürsek bugünkü rakamsal değerlerin hayal olduğunu da görmüş olacağız" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar