Yıl sonu dolar ve euro kurunu açıkladı! 'Sürpriz olmaz' dedi...

Yıl sonu dolar ve euro kurunu açıkladı! 'Sürpriz olmaz' dedi...
İsabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından bu kez dolar ve euro için konuştu. Yıl sonu bizi nasıl bir döviz kurunun beklediğini değerlendiren İslam Memiş, rekor beklediğini söyledi.

YIL SONU DOLAR VE EURO KURUNU AÇIKLADI! 'SÜRPRİZ OLMAZ' DEDİ...

İslam Memiş, piyasalarda dolar, euro ve sterlindeki hareketliliği değerlendirdi. Youtube kanalına konuşan Memiş, "Benim için yıl sonunda 21 lira dolar kuru, 24 lira euro kuru sürpriz olmaz" dedi.

İşte İslam Memiş''in yıl sonunda "Benim için sürpriz olmaz" dediği dolar ve euro beklentileri...

"Özellikle dolar TL kuru 17 liranın altına sarkınca dolar tavsiye ediyorum. Dolar yatırımcısı dolar almamalı benim düşünceme göre. Pariteler gerilemişken euro ve sterlindeki bu nimetlerden faydalanması gerekiyor. Israrla döviz alacaksan euro ve sterlin daha ucuz.

Biraz daha orta uzun vadeye baktığımızda yıl sonunda yeni rekorlar bekliyorum, burada sürpriz yok. 20, 21 lira aralığında bir dolar kuru benim için sürpriz olmaz. Özellikle paritelerdeki toparlanmayla birlikte 23-24 lira seviyesindeki bir euro kuru benim için şaşırtıcı olmaz.

Zaten sterlin tl kuru için yıl sonuna kadar 25 lira seviyesini öngördüğümü söyledim. O yüzden bu rakamsal değerleri göz önünde bulundurun. Bu hafta da operasyon süreci devam edecek. Bu düşüşleri bir nimet olarak görünüyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar