İş Bankası'ndan promosyonlara güncelleme geldi! 2023'te ne kadar promosyon verilecek?

İş Bankası'ndan promosyonlara güncelleme geldi! 2023'te ne kadar promosyon verilecek?
Milyonlarca emekli yeni yılda promosyon ödemelerine yapılacak zammı merak ediyor. İş Bankası'nın 2023'te emeklilere sunacağı promosyon kampanyasının ayrıntıları belli olmaya başladı. Detaylar haberimizde...

Emekli vatandaşlar, artan hayat pahalılığında bir nebze olsun rahatlamak için bankaların sunduğu promosyon kampanyalarından yararlanıyor. 2022 itibariyle milyonlarca emeklinin başvurduğu kampanyaların son tarihi 31 Aralık 2022 olarak belirlenmişti. Yeni yıla girilmesiyle birlikte emekli aylıklarında yapılan artış ve EYT tasarısı ile birlikte yeni emekli olacak 2 milyon 250 bin vatandaş bankaların ağzını sulandırmış durumda.

Müşteri sayısını yükseltmek isteyen birçok özel banka, şimdiden emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitmiş durumda. EYT''lilerin ilk maaşlarını şubat ya da mart ayında alacak olması sebebiyle promosyon kampanyalarının da bu tarihe kadar son şeklini alması bekleniyor. 

ÖZEL BANKALAR ZİRVEYE OYNAYACAK

Geçtiğimiz yıl pek çok kamu bankası, promosyon tutarları konusunda özel bankaların gerisinde kalmıştı. Bu yıl da aynı sistemin devam edeceği düşünülüyor. İş Bankası emeklilere 2022 yılında sunduğu promosyon kampanyasının son tarihini 31 Aralık 2022 olarak duyurmuştu. Yapılan güncellemede kampanya tarihi uzatıldı.


SON TARİH 31 MART

İş Bankası''nın internet sitesinden yaptığı güncellemeye göre emekli promosyonları 2023 itibariyle de ödenmeye devam edecek. Bankadan yapılan açıklamada "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası''nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası''na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası''na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." ifadelerine yer verildi

İŞ BANKASI 2023''TE NE KADAR PROMOSYON VERECEK?

İş Bankası müşterisi emekliler, aldıkları maaşa göre şu promosyonları alabilecek:

 

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
3.500 TL''ye kadar olanlar        4.500 TL
3.500 TL - 7.500 TL arasında olanlar       5.250 TL
7.500 TL - 10.000 TL arasında olanlar       6.750 TL
10.000 TL ve daha fazla olanlar       7.500 TL


EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULACAK?

Maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü veren müşteriler emekli promosyonuna başvuru yapabilecek. İş Bankası, başvuracak müşteriler için şu yönlendirmeyi yaptı: "Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası''na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır"

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar