İş Bankası'ndan müjdeli haber! Emeklilere büyük promosyon açıklandı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor

İş Bankası'ndan müjdeli haber! Emeklilere büyük promosyon açıklandı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Emeklilerin promosyon araştırmasında İş Bankası çıtayı yükseltti. Çok sayıda emeklinin almak için sıraya girdiği emekli promosyonunda aralık heyecanı başladı. İş Bankası, emekliye vereceği yüksek promosyon ve farklı bir imkanı daha paylaştı. İşte detaylar...

BÜTÜN EMEKLİLER DİKKAT! BÜYÜK PROMOSYON AÇIKLANDI

Emekli promosyonu ödemeleri Aralık ayının gelmesiyle birlikte arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Bilindiği üzere özel bankalar arasında devam eden promosyon yarışına SGK ile yeni anlaşma imzalayan kamu bankaları da katıldı. Aralık 2022 emekli promosyon veren bankalar listesi merak konusu oldu. İşte güncel emekli promosyonu tutarları...

PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Emekli promosyonu protokolü Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf- Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Deniz- Bank, Türk Ekonomi Bankası, ING Bank, Şekerbank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Odeabank, Fibabanka ile imzalandı.

EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Emekli promosyonu ile ilgili bugün geldiğimiz noktada 10 TL''ye çıkan rakamlar bulunuyor. Özel bankalar ile kamu bankalarının rekabetinin süremsi ile birlikte emekli promosyonu ücretinin bilhassa Ocak ayından sonra 15 bin TL''ye kadar yükselmesi ön görülüyor. Öte yandan 19 banka SGK ile yeni bir sözleşme yaptı ve emekli promosyonu rakamlarında taban miktarları değişti.

Yapılan açıklama doğrultusunda emekli promosyonunun ilk başında 500 TL ile başlayan ödemeler 5 bin TL''ye yükseldi.

Emekli maaşı 3 bin 500 TL''ye kadar olan vatandaşlara 3 bin TL, maaşı, 3 bin 500 ila 7 bin 500 TL arası olan kişilere 3 bin 500 TL; 7 bin 500 TL ila 10 bin TL arası maaş alanlara ise 4 bin 500 TL ve 10 bin TL''den fazla maaş alan kişilere ise en az 5 bin TL emekli promosyonu ödemesi yapılıyor. Yapılan açıklamaya göre bahsi geçen rakamların altında promosyon ödemesi yapılmayacak. Öte yandan yukarıdaki rakamlar üstünde belirlenen ödemeler için ise bir sınır yer almıyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEME TUTARI

SGK ile yapılan anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası''nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası''na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL''ye varan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar