Taylan'da batan feribottaki 70 kişi canını zor kurtardı: Dehşet anları kamerada!

Taylan'da batan feribottaki 70 kişi canını zor kurtardı: Dehşet anları kamerada!
Tayland’da karadan 7 km mesafede motor arızası nedeniyle su alan feribotta bulunan 70 yolcu son anda kurtarılırken feribot sulara gömüldü.

Tayland'ın güney bölgesinde bulunan Surat Thani ile popüler turizm adası Koh Tao arasında gidip gelen Saengdee Maneesap 111 adlı feribot, dün teknik arıza sonucu batma tehlikesi yaşadı. içerisinde 70 yolcu ve 6 mürettebat olan feribot kıyıdan 7 km açıkta motor bölümünde yaşanan bir arıza nedeniyle su almaya başlarken, feribotun kaptanı acil durum mesajı verdi.

aw104805-01.jpg

YOLCULAR DENİZE ATLADI

Yolcuların bir kısmı feribotta bulunan acil durum şişme botuna aktarılırken, bazı yolcuların panik halinde denize atladı. Su alan feribottaki yolcu ve mürettebat, olay yerine ulaşan ekipler tarafından kurtarma botlarına ve çevredeki teknelerine tahliye edilirken, hava şartları sebebiyle feribot kısa süre içinde sulara gömüldü.

aw104805-02.jpg

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA

Yetkililerin yaptığı açıklamada, feribotun motor bölümünde su pompasında yaşadığı bir arıza sebebiyle su almaya başladığı ifade edilirken, kazayla ilgili inceleme neticesinde batık feribota dalgıç ekibi gönderileceği açıklandı.

aw104805-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar