Apple her şeyi değiştiriyor

Apple her şeyi değiştiriyor
Milyonlarca insanın merakla beklediği iPhone 15 serisi için yeni bilgiler ortaya çıktı. IPhone X'e benzer bir tasarım kullanılacağı söylendi.

IPhone X ve akabinde iPhone 11 gibi modellerde yer alan yuvarlanmış köşeli tasarıma bırakabilir.

Macrumors tarafından yayımlanan haberde Apple''ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde çerçeveleri önemli ölçüde küçülteceği söyleniyor. Yine tasarım tarafında titanyumun tercih edileceği konuşuluyor bu sayede iPhone''lar hem daha hafif hem de çok daha dayanıklı olacak.

Öte yandan analistlere göre Apple, amiral gemisi modellerinin fiyatlarını kademeli olarak arttırıyor ve her Pro ve Pro Max modelinde fiyatlar daha da artıyor. Kullanıcıların özellikle premium modellere yöneldiğini tespit eden Apple, o tarafa daha fazla yatırım yapacak. Bloomberg tarafından yayınlanan bir raporda iPhone 15 serisine ekleneceği zaten uzun zamandır konuşulan Ultra modeline değiniliyor ve gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 


Yeni iPhone 15 serisinde çok önemli tasarım değişikliklerine gidilmesi bekleniyor. Sızan bilgilere bilgilere göre yeni bir ekran karşımıza çıkacak. Şaşırtıcı bir parlaklık beklenenler arasında. 2 bin 500 nitten bahsediliyor ki bu sektördeki en yüksek parlaklık oranı olacak.

Kamera geliştirmesinin sadece iPhone Pro Max''le sınırlı kalacağı da konuşuluyor. iPhone Ultra''nın 2024''e kadar piyasaya sürülemeyeceği iddiası da mevcut.

Apple ayrıca bir iPhone donanım aboneliği sistemi üzerinde çalışıyor.

Apple''ın iPhone 14''te satışların düşmesi nedeniyle 15''te çok radikal değişiklikler yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bunun fiyatlara da yansıması olası.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar