Apple mağazasında dev soygun: 100 bin dolarlık ürün çalındı!

Apple mağazasında dev soygun: 100 bin dolarlık ürün çalındı!
ABD’de bulunan Apple mağazasında dev bir soygun yaşandı. Mağazadan 100 bin dolarlık ürün çalan 3 hırsızı arama çalışmaları devam ediyor.

ABD''de 3 hırsızın hedefi turistler arasında popüler olan bir Apple mağazası oldu. Mağazadan 100 bin dolarlık ürün çalındı. Olayda maddi zarar dışında bir zarar yaşanmadı.

ABD’nin Ohio eyaletindeki bir grup hırsız 23 Ocak’ta Apple Store’a saldırdı. Beavercreek’te bulunduğu aktarılan Apple mağazasına giren hırsızların 100 bin doların üzerinde Apple ürünü çaldığı aktarıldı. Suç, sabah 5:40 civarında meydana geldi. Mağazaya saldıran grubun üç kişi olduğu ve kaçmayı başardığı belirtildi.

KİMSE YAKALANMADI

shiftdelete.net’de yer alan habere göre Beavercreek Polis Departmanı, çalınan Apple cihazlarını takip etmek için GPS’ten faydalandı. Ürünlerin uyarı özelliklerini etkinleştiren ekipler, yol üzerinde bırakılan cihazların çoğunu kurtardı. Buna rağmen, suçla ilgili olarak kimse yakalanmış değil. Beavercreek polisi, hırsızları aramaya devam ediyor. Bölgedeki kamera kayıtlarının da izleneceği bildirildi.

Beavercreek’teki Apple Store, geniş ürün yelpazesi ve destek hizmetleriyle hem yerel sakinler hem de turistler için popüler bir mağaza. Hırsızlık girişimi sabah saatlerinde gerçekleştiğinden dolayı maddi kayıp dışında herhangi bir olay yaşanmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar