İntihar iddiaları gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın cezaevinde yazdığı mektup ortaya çıktı

İntihar iddiaları gündeme gelmişti! Dilan Polat'ın cezaevinde yazdığı mektup ortaya çıktı
Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan ve geçen hafta Çorlu Cezaevi'ndeki eşi Engin Polat'ı arayarak intihar etmek istediğini söyleyen Dilan Polat, gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına mektupla cevap verdi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat geçtiğimiz günler eşi Engin Polat’ı arayarak intihar etmek istediğini söylediği iddia edilmişti. Bu konunun ardından avukatı aracılığıyla gazeteci İsmail Saymaz’ın sorularına yanıt veren Dilan Polat mektup gönderdi. İntihar iddialarının ardından ilk kez açıklama yapan Polat, "Haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor" dedi. Cezaevinde, dışarıdaki hayatıyla taban tabana zıt bir hayat yaşadığını belirten Polat, "Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

728xauto.webp

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat’tan günler sonra açıklama geldi. Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz, Dilan Polat'a avukatları aracılığıyla sorular gönderdi.

Polat'tan ise Saymaz'a tek sayfalık mektup geldi.

6560695a4e3fe01ba4614ab4.webp

“VERGİSEL KONULARDAN HABERDAR DEĞİLİM”

Dilan Polat'ın Saymaz'a gönderdiği mektupta şu ifadeler yer aldı; "Avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile için haberdar değilim zaten.

Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim.

1080xauto.webp

"HAKSIZ SUÇLAMALARA KARŞI ÇARESİZ OLUŞUM BENİ ÜZÜYOR"

Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatımda buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum."

s-4cc3acf28242594238c95744f29375515e0f06ee.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar