İnternetten tanıştığı erkekle cinsel ilişkiye giren 22 yaşındaki genç kadın: Her şey gözlerimin aşırı kaşınmasıyla başladı

İnternetten tanıştığı erkekle cinsel ilişkiye giren 22 yaşındaki genç kadın: Her şey gözlerimin aşırı kaşınmasıyla başladı
ABD’nin Massachusetts eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki genç kadının internetten tanıştığı sevgilisine alerjisi var. Her birlikte olduklarında vücudunda dikkat çeken değişiklikler oluyor.

New York Post‘un haberine göre Nault ile çöpçatanlık uygulaması üzerinden tanıştığı Steve Johnson’ın ilişkisi aralarında fiziksel yakınlık başlayana kadar yolundaymış.

Sonrasında Nault’un vücudunda kızarıklıklar ve döküntü oluşmaya başlamış.

kiz1.jpg

Egzama ve diğer cilt rahatsızlıklarıyla geçmişte mücadele eden Nault, ilk başlarda bu durumu sevgilisiyle bağdaştırmamış, semptomları ‘mevsimsel alerji’ sanmış.

Zamanla semptomların yalnızca Johnson’ın yanındayken ortaya çıktığını ve yanından ayrıldıktan sonra geçtiğini fark etmiş.

kiz2.jpg

“Her şey gözlerimin aşırı kaşınması ve sulanmasıyla başladı” diyen Nault, ilk başta bu durumu sevgilisinin evindeki havaya veya kullandığı bir vücut ürününe bağlamış.

kiz3.jpg

Johnson, çamaşır deterjanlarını, banyo malzemelerini ve parfümünü değiştirse de Nault’un vücudu tepki vermeyi sürdürmüş.

Dermatoloğa, alerji uzmanına ve göz doktoruna giden Nault’un hastalığına net bir yanıt verilemezken, bu reaksiyonun sebebinin Johnson olabileceği fikri hakim olmuş.

kiz4.jpg

Sosyal medya kullanıcılarına Nault’un alerjisi erkek arkadaşının onu aldatmasından kaynaklanıyor.

kiz5.jpg

Ancak Nault, bu iddiaya pek kulak asmıyor. Bu durumun ikisi için de çok stresli olduğunu söyleyen Nault “Gün sonunda beni tanımıyorlar, onu tanımıyorlar ve bizim ilişkimizi bilmiyorlar” diyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar