İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile vatadaş arasında pazarda zam tartışması: Sen kıskan da çatla

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile vatadaş arasında pazarda zam tartışması: Sen kıskan da çatla
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de bulunan semt pazarını gezerken vatandaşla arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Bahçelievler Siyavuşpaşa’da bulunan Çarşamba pazarını gezdi.

Pazar da alışveriş yapan bir kadın, “Suya bugün fatura geldi 450 lira. Suya çok zam yaptınız. Hani her şey güzel olacaktı. Gerçekten güzel oldu İstanbul. Siz geldiniz çok güzel oldu. Hani suya zam yapmayacaktınız” diye sordu.

"ELEKTRİĞİ DE YÜZDE 25 ZAM GELDİ, HÜKÜMET YAPMADI MI?"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, “Elektriğe ne kadar zam geldi abla yüzde 25. Söz verme olur mu hiç. Hükümet zam yaptı mı ben nasıl zam yapmayacağım” diyerek karşılık verdi.

Bunun üzerine kadın, “Elektriği savunmuyorum o da zamlı ama siz söz verdiniz sözünüzün arkasında durun. Siz geldiniz oylarımızı aldınız ne dediniz? Siz sözünüzün eri değilsiniz” yanıtını verdi.

"AYIP EDİYORSUN"

Ekrem İmamoğlu'nun 'ayıp ediyorsun' demesi üzerine kadın, “Siz yaparken ayıp etmiyorsunuz da ben hakkımı savununca mı ayıp ediyorum. Siz hakkıyla siyaset yapmıyorsunuz. İnsanı sömürüyorsunuz insanı. Masallardan bıktık. İstanbul’u size verdik de ne oldu. Her şey güzel oldu. Arayınca vatandaş sizi nerede bulacak. Tatillerde mi bulacak” ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ ÇATIR ÇATIR ALACAK"

İmamoğlu'nun "pazarda bulacak" yanıtı üzerine ise kadın "Çünkü seçim zamanı geliyor. Şimdiden tohumları ekiyorsunuz. Tansiyonumu yükselttiler. Oy zamanı gel cebimi doldur, arayınca nerede tatillerde, AK Parti çatır çatır alacak” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar