İnternetin yeni kabusu! Yapay zekayla genç kızın müstehcen içeriklerini yaptılar

İnternetin yeni kabusu! Yapay zekayla genç kızın müstehcen içeriklerini yaptılar
Aleyna K. adlı genç kadın aldığı bir mail ile hayatının şokunu yaşadı. Sosyal medya hesaplarında bulunan fotoğrafları üzerinden yapay zeka ile müstehcen görüntülere çevrilerek tacize uğradı.

Sosyal medya hesaplarında bulunan fotoğrafları, yapay zeka ile müstehcen içeriğe çevrilen Aleyna K. isimli genç kadın yaşadığı tacizi anlattı.

Genç kadın yaşadığı akıl almaz olayı anlatarak yardım çağrısında bulundu. Genç kadın tacizciden korkmadığını belirterek, ''Sonuna kadar peşindeyim, hiç bir şeyden korkmayın'' ifadelerini kullandı.

''ANCAK BİR PSİKOPATIN AKLINA GELİR''

Aleyna K. isimli kadın, kendisine ait fotoğrafları kullanan bir erkeğin tacizine uğradığını duyurdu. Kendi fotoğraflarının müstehcen fotoğraf ve videolara dönüştürüldüğünü söyleyen Aleyna K. Show Haber''e verdiği röportajda ‘Gerçekten normal bir insanın aklına gelemez böyle şeyler ancak bir psikopatın aklına gelir’ dedi.

Tacizcinin maillerinde ev ve iş yeri adreslerinin olduğunu söyleyen Aleyna K., ''Bu yüzden çok endişelendim. Sürekli bi arkama bakarak yürüme tiki oldu, bana az kalsın araba çarpıyordu.'' dedi. Yapılanların takipçisi olacağını belirten Aleyna K. ''Korksun benden, çok yanlış kişiye çattı. Sonuna kadar peşindeyim. Kesinlikle korkmayın hiç bir şeyden'' ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar